R

Restaurant & Bar

Restaurant & Bar

Locatii exclusive, bucatarie creativa, mancaruri ispititoare in restaurante cu personalitate, sarm si o ambianta unica. Fie ca sunteti la o intalnire de afaceri, fie ca doriti o masa cu prietenii sau o cina romantica, restaurantele noastre va vor satisface cele mai exigente gusturi culinare.

 

salon champaneSalon Champagne

Un salon discret si intim, in tonuri de verde si auriu cald, pastrand aceeasi nota de eleganta cu restul hotelului este spatiul perfect pentru intalniri de afaceri sau cine romantice la lumina lumanarilor.

Va vom rasfata cu cele mai rafinate bauturi si cocktail-uri. Un caleidoscop de o profunzime care va va atata curiozitatea.

 

 

salonwindsorclujSalon Windsor

Desavarsit prin rafinamentul decorurilor, de neuitat datorita atmosferei calde, intime si a serviciilor performante, aceste calitati transforma Salonul Windsor in locul potrivit pentru intalniri de afaceri, mese de protocol sau seri romantice.

 

 

 

IMG_3509Salon Safir

Cu o capacitate maxima de 30 persoane, Salon Safir poate fi solutia optima pentru un dejun de afaceri, o cina festiva sau pentru organizarea unui eveniment restrans, intr-o atmosfera de rafinament si lux.

 

 

 

 

IMG_6026Legends Bistro&Café

Legends Bistro & Café din incinta  Topaz Boutique Hotel  reprezinta ambianta perfecta unde timpul nu isi mai gaseste limita deoarece intre savoarea unei cafele bine facute servita la primele ore ale zilei  si gustul savuros al preparatelor culinare internationale asociat cu diverse arome din cele mai bune vinuri romanesti servite pana seara tarziu, te cucereste de la prima vizita.

Indiferent ca doresti sa petreci cateva momente intime in care sa te regasesti si sa te relaxezi sau iti doresti o seara zgomotoasa cu prietenii, Legends Bar & Café Cluj reprezinta cea mai potrivita alegere, cel mai bun loc in care dorintele iti pot fi implinite.

 

 

 

Copyright 2015 Topaz Boutique Hotel - implemented by EurobitMedia
We Accept:card