E

Evenimente & oferte

Evenimente & oferte

Evenimente & oferte

Safir 2Sali conferinte

Cu o vasta experienta de peste 20 ani in organizarea de evenimente in Cluj-Napoca, Topaz Boutique Hotel va sprijina in sustinerea cu succes evenimentelor in salile de conferinte Cluj de care dispune. Centrul de conferinte Topaz Boutique Hotel dispune de 3 sali cu o capacitate totala de  65 locuri.Toate salile de conferinte dispun de echipamentele necesare unei intalniri de afaceri:conexiune internet Wi-Fi , ecran de proiectie, videoproiector , flipchart, laser point.

 

 

Meniul zilei

De luni pana vineri intre orele 12:00-15:00, servim mancare gatita la foc mic, gustoasa, ca la mama acasa, preparata cu pricepere si drag de maestrii bucatari  la doar 17 lei/ meniu , fara sa facem rabat la calitate.Facem livrari si la domiciliu sau birou, iar la comanda de minim 8 portii , transportul este gratuit.

Fiindca experienta in domeniu ne recomanda, asiguram si servicii profesionale de catering, indiferent de eveniment,  personalul Topaz Boutique Hotel, poate desena un meniu perfect si o experienta de neuitat. Clientii nostri remarca mereu atentia noastra la detalii, planificarea meniurilor pretentioase cat si ajutorul nostru pentru a crea evenimentul perfect.

Oferta

 

 

 

Copyright 2015 Topaz Boutique Hotel - implemented by EurobitMedia
We Accept:card